![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 0 Dołączył: 14.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam wszystkich,
Jak już zapewne większość z Was wie, miałem ostatnio drobne problemy z samym sobą i kodem mojego autorstwa. Postanowiłem wziąść się jednak mocno do pracy i stworzyć jakiś większy projekt - CMS. Mam już pewien pomysł, oraz zarys tego jakby to miało wyglądać w przyszłości, jednak nie odrazu Rzym zbudowano (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/winksmiley.jpg) Przyznam szczerze że nie wiem od czego zacząć. Czy lepiej jest zacząć od głównego szkieletu, tzn kontroler, itp, czy może z początku zrobić klasy które będę w przyszłości wykorzystywał w projekcie? Całość chciałbym zbudować obiektowo w oparciu o wzorzeć MVC lub HMVC. Dziękuję! P.S. Wiem, że wątki z tym pytaniem przewijały się już na forum, jednak nie potrafiłem tam znaleźć satysfakcjonującej mnie odpowiedzi. Część z nich schodziła do OT, część odnosiła się paradygmatu imperatywnego. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 0 Dołączył: 14.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dzieki wielkie
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 23:13 |