![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 32 Pomógł: 0 Dołączył: 5.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zainstalowałem Panel Admina, jak chce dodać, albo zedytowac jakieś dane wyskakuje taki błąd:
Fatal error: Class UzytkownikForm contains 1 abstract method and must therefore be declared abstract or implement the remaining methods (sfFormPropel::getModelName) in /var/www/probaa/lib/form/UzytkownikForm.class.php on line 12 Oto plik UzytkownikForm.class.php:
Ten post edytował dtrevo 13.06.2009, 12:55:36 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 114 Pomógł: 24 Dołączył: 18.01.2008 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat 1. Jest to próbna strona tylko do ćwiczeń, nie chciało mi sie uzupełniac tych pól. chodziło mi o 'required' => 'Musisz wypełnić te pole!' przy każdym inpucie. Można zmienić to globalnie poprzez messages.pl.xml Cytat 2. ? Polecenie budujące model, i wrzucające scheme do bazy. jest to polecenie budujące model, formularze i filtry oraz "wrzucająca scheme do bazy" Cytat ale nie wydaje mi sie że nie znam PHP ja miałem na myśli tylko to że za mocno naginasz zasady panujące w Sf. Ten post edytował Pr0100 13.06.2009, 17:45:49 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 13.10.2025 - 18:47 |