![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 26.05.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki tej stronie możecie wyszukiwać, odsłuchiwać oraz ściągać utwory w formacie mp3. Byłbym wdzięczny za oceny i co można ewentualnie poprawić.
Link: Ściągus.pl |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 26.05.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie jest to nielegalne, ponieważ czytałem na forum prawnym. Link a co do tej strony postaram sie poduczyc php w lepszym stopniu bo tutaj jedynie chciałem sobie poćwiczyć. Wszystkim dziękuję za wszystkie uwagi, z pewnością pomoże to w przyszłości.7
probowalem takze uzyc tego: Kod $data2['ostatnio_szukane'] = htmlspecialchars($this->wyszukiwarka_model->OstatnioSzukane(25)), ENT_QUOTES); lecz przy probie wyszukiwania wywala mi taki blad: Kod Parse error: syntax error, unexpected ',' in /home/kficzol/ftp/sciagus/system/application/controllers/wyszukiwarka.php on line 51 ogolnie trudno jest cos edytowac, poniewaz jest to gotowy cms i trudno sie polapac. Ten post edytował nabuch 13.06.2009, 11:01:01 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 20:58 |