![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 26.05.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki tej stronie możecie wyszukiwać, odsłuchiwać oraz ściągać utwory w formacie mp3. Byłbym wdzięczny za oceny i co można ewentualnie poprawić.
Link: Ściągus.pl |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 26.05.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nadal nic nie rozumiem bo jestem troche zielony w tym :/
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 869 Pomógł: 53 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: Przeworsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nadal nic nie rozumiem bo jestem troche zielony w tym :/ To zapraszamy do przedszkola, a nie prowadzisz taką dyskusję w tym dziale.Mi się wydaje, że jeżeli pośredniczysz w ściąganiu nielegalnych plików to także popełniłeś przestępstwo, ale ręki uciąć sobie nie dam. (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/biggrin.gif) Popieram ~pyro: to już było, kiepskie. Wyszukiwarka jest niezauważalna. Strona jest nieprzejrzysta (szczególnie informacje o utworze). Co do kodu: - za dużo stylów w html-u, - brak alt-ów w img-ach, - unikach pustych div-ów, - masz h2, a nie ma h1. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 6.10.2025 - 06:02 |