|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 11.06.2009 Skąd: Polska Ostrzeżenie: (0%)
|
Witam Wszystkich. Chciałem zainstalować skrypt filmów video. Wszystko wrzuciłem na serwer, zmieniłem chmody, zrobiłem bazę danych. Wszystko jak należy. Po instalacji wyskakuje mi takie coś
Co mam zrobić, żeby dalej ruszyć z tym skryptem. Jestem początkujący. Proszę o pomoc. |
|
|
|
![]() |
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 11.06.2009 Skąd: Polska Ostrzeżenie: (0%)
|
Korzystam z darmowego hostingu http://www.000webhost.com/features.
Z tego co widzę ma on : Cron Jobs, Curl lecz nie posiada odpowiednich bibliotek do filmów. Więc chyba nie mam szans na testowanie tego skryptu na darmowym hostingu. Niestety nie bardzo znam się na linuxie i na instalowaniu tam czegokolwiek. Będę musiał pozostać na Joomla i componencie seyret. Do tego komponentu jak widać Na mojej stronienie są potrzebne żadne biblioteki. Przynajmniej ja nic tam nie instalowałem i na hostingu na którym jest strona nie były zainstalowane. Testowałem już wiele takich skryptów i zawsze są jakieś problemy. Może ktoś ma jakiś jeszcze pomysł na stronę ala youtube. Może przynajmniej jakiś dobry darmowy hosting z odpowiednimi bibliotekami, już nie proszę o skrypty bo chyba już wszystkie tego typu instalowałem. Czekam na sugestię również na gg: 8798244. Pozdrawiam serdecznie i dziękuję za rady. |
|
|
|
djsienka skrypt Video Site Builder - problem 11.06.2009, 16:33:29
wookieb A masz ffmpeg zainstalowane na serwerze? Zapewne z... 11.06.2009, 16:45:13
djsienka Na pewno masz rację. Raczej nie ma tego na serwerz... 11.06.2009, 20:38:16
wookieb Zainstaluj sobi php na kompie i doinstaluj potrzeb... 11.06.2009, 20:40:31 ![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 26.12.2025 - 18:20 |