![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 78 Pomógł: 3 Dołączył: 10.11.2008 Skąd: Radom Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam taki formularz i nie wiem co jest grane. Mianowicie jest to formularz czata i teraz gdy przyciśnie się przycisk wyślij wszystko jest ok, ale jeżeli wpisze tekst i wcisnę enter, to przekierowuje mnie na form_post.php. Jak zrobić aby po przyciśnieciu klawisza enter robiło się to samo co po przyciśnięciu buttona "Wyślij"??
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 419 Pomógł: 42 Dołączył: 12.08.2008 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A ja Ci powtarzam, że debuger w głowie to ma tylko i wyłącznie mój wykładowca z programowania obiektowego. Zatem odpal sobie jakiegoś bug trackera w firefox'ie zamiast pisać 3 raz, że na localu działa, a gdzie indziej nie. Co ty w administratora się bawisz ? "Bo u mnie działa"?
Zacznij od web developer dla FF. edit @DOWN Z pewnością jest tak jak piszesz jednak żadna reklamówka na darmowych hostingu nie ma wglądu na DOM by zmieniać onSubmit. No chyba, że nie chcą mieć ludzi bo formularze nie będą działać z powodu reklamy. Ten post edytował golaod 9.06.2009, 09:11:07 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 5.10.2025 - 22:09 |