![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 173 Pomógł: 121 Dołączył: 24.09.2007 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej piszę sobie klasę users, która jest odpowiedzialna za logowanie i dodanie użytkownika, później dojdzie kasowanie i edycja konta. Moje pytanie brzmi czy sposób w który piszę jest dobry:
I dodawanie użytkownika i samo logowanie działa poprawnie, a mi chodzi o Waszą ocenę czy to jest dobrze napisane. Oczywiście zdaję sobie sprawę, że można to napisać zawsze lepiej. Ten post edytował ExPlOiT 2.05.2009, 22:57:27 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 173 Pomógł: 121 Dołączył: 24.09.2007 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sorki że wracam do tego tematu, ale wyczarowałem pewny kod, a dokładnie wykorzystanie klasy sqli w klasie user i chciałem się dowiedzieć czy dobrze to zrobiłem. Oto kod:
A tak go używam:
Oczywiście kod działa jak należy, tylko chodzi mi o to czy jest to poprawnie napisane. Krótko mówiąc rozumuję iż, w taki sposób jak zrobiłem powyżej, uzyskuje dostęp do klasy sqli oraz jej metod, dobrze myślę czy może się mylę? Wnioskuje to po tym że uzyskałem dostęp do metody update, która jest w klasie sqli. Ten post edytował ExPlOiT 6.06.2009, 00:11:09 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 11.10.2025 - 19:27 |