![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 0 Pomógł: 0 Dołączył: 4.01.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam ambitny plan:
Ponieważ jestem zapalonym kinomaniakiem chciałbym stworzyć największy w Polsce serwis filmowy, który po jakimś czasie mógłby rywalizować z film.wp.pl czy filmweb.pl. Mam już nawet przygotowane recenzje kilkuset filmów. No ogólnie mówiąc plany mam ambitne (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/winksmiley.jpg) . Jednak wiem że bez profesjonelnej szaty graficznej strony, no ogólnie bez profesjonalnego wykonania nie mam co startować. Dlatego zwracam się z prośbą o pomoc. Czy jest ktoś "obcykany" w tych wszystkich sprawach i posiadający troche wolnego czasu kto byłby chętny do współpracy? Jeśli nie, prosze chociaż o jakieś wskazówki, gdzie moge się podszkolić w grafice i paru innych waznych elementach potrzebnych do budowy strony? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 0 Pomógł: 0 Dołączył: 4.01.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Znalazłem już 2 osoby które wstępnie zgłosiły się do pomocy przy stronie. Jednak im najbardziej by odpowiadała funkcja tzw. "newsmana".
A co do tego servera, jak już znajde kogoś kto zająłby się stworzeniem strony od podstaw to porządnego servera poszukam... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 6.10.2025 - 02:50 |