![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 87 Pomógł: 2 Dołączył: 3.05.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, chciałbym zrobić takie coś że:
Wpisuje w pole input cyfre taką ile chce aby wylosowało się cyfr. Np. 18 I klikam losuj i nizej pokazaly sie 18 losowych cyfr. Mam cos takiego ale nie wiem jak polaczyc form z php zeby to działało i jak dać petelke:
Za pomoc dam pomógł (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/winksmiley.jpg) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
@erix:
Nie mieszaj chłopakowi, nie o pętlę tu chodzi. @kurczak610: No pomyśl. Sam napisałeś, że generuje ci: Kod 9jlhq 9jlhqd5lh7 Chciałbyś zapewne mieć: Kod 9jlhq d5lh7 Zauważ, że aktualnie za każdym razem do wygnerowanego poprzednio kodu dopisywany jest nowy. Więc? Więc musisz jakoś sprytnie wyeliminować tą przypadłość czyli zerować zmienną zawierającą kod. Powiem nawet więcej: linijka, którą potrzebujesz do szczęścia znajduje się już w podanym przeze mnie kodzie. Odszukaj ją i umieść w odpowiednim (oznaczonym!) miejscu. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 6.10.2025 - 20:25 |