Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> OpenFreev, CMS
Freev

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Od jakiegoś czasu piszę do podstaw CMS'a, efekt mojej pracy możecie zobaczyć tutaj. Nie jest to ostateczna wersja, bo ma wiele błędów i nieskończonych modułów.
Do ostatecznej wersji jeszcze daleko, ale mimo to wygląda lepiej niż nie jedno forum czy inny CMS.
Co do obciążenia wypada lepiej niż jportal czy phpbb by przemo (testowałem je na swoim kompie)
Możecie się zalogować jako demo
login:demo
hasło:demo

Co o nim sądzicie??

Ten post edytował Freev 2.06.2009, 19:30:08
Go to the top of the page
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Pilsener

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Jaki to CMS? Zwykły skrypt do dodawania newsów czy forum - jak mam postawić na tym np. swojego bloga? Zresztą nawet jakby to oceniać w kategorii systemu newsów, to jest bieda do kwadratu, prawie w ogóle nie ma żadnych opcji, zarówno podgląd jak i dodawanie newsów nie działa, całość wygląda paskudnie, kod HTML tragiczny a w dodatku w moim IE 6.0 się rozpada.

Po co dawać do oceny coś takiego? I jak rozumiesz CMS? Ja rozumiem to jako silnik, który wrzucam na serwer, instaluję, loguję się, projektuję szablon strony, tworzę kategorie i zapełniam je treścią. Edycja tak zwanej "skórki" czy szablon dedykowany do danego CMS'a mnie nie zadowala - ja muszę mieć możliwość od początku do końca zaprojektowania każdej linijki kodu HTML i CSS - jak stworzysz taki silnik, to pogadamy (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/winksmiley.jpg)
Go to the top of the page
+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 3.10.2025 - 14:34