![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 258 Pomógł: 17 Dołączył: 22.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeśli jeszcze ktoś nie wiem to zamieszam link do ciekawego artykułu http://hacking.pl/pl/news-15483-Microsoft_..._Firefoksa.html
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
Widziałem Skype, który wysyła dane o moim komputerze bez mojej wiedzy. To ze cos tam skype sobie robi to tez slyszałem. Ale walka z konkurencja poprzez ich spie....... swoimi śmieciami to już przesada. Wiec mieszasz 2 troszkę różna sprawy. Luki/kontrowersyjne rozwiazania we własnych programach a umieszczanie luk w innych programach za pomocą swoich narzędzi. Cytat Nie czytałeś, a kliknąłeś? Możesz mieć pretensje tylko do siebie. Dzięki bogu nie skorzystałem z automatycznych uaktualnień i tego shitu nie mam. Cytat Dla laika oba sposoby są tak samo trudne. Ty jako zaawansowany użytkownik, bez tutoriala umiałbyś wyłączyć ten dodatek? Ten post edytował wookieb 3.06.2009, 09:55:18 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 06:55 |