![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 2.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Od jakiegoś czasu piszę do podstaw CMS'a, efekt mojej pracy możecie zobaczyć tutaj. Nie jest to ostateczna wersja, bo ma wiele błędów i nieskończonych modułów.
Do ostatecznej wersji jeszcze daleko, ale mimo to wygląda lepiej niż nie jedno forum czy inny CMS. Co do obciążenia wypada lepiej niż jportal czy phpbb by przemo (testowałem je na swoim kompie) Możecie się zalogować jako demo login:demo hasło:demo Co o nim sądzicie?? Ten post edytował Freev 2.06.2009, 19:30:08 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
Co do obciążenia wypada lepiej niż jportal czy phpbb by przemo (testowałem je na swoim kompie) Nie masz czym się szczycić bo do tamtych skryptów jeszcze sporo ci brakuje. To tak jakbym się podniecał, że moje "witaj świecej" działa szybciej niż phpBB. Co o nim sądzicie?? Mi się nie podoba. Ani wizualnie, ani pod względem funkcjonalnym. 0/10 // Edit: Poprawka: -1/10 za koszmarny kod HTML (domyślam się, że na podobnym poziomie jest kod PHP) Ten post edytował phpion 2.06.2009, 19:54:07 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 12:24 |