Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> [XML]Pozycjonowanie
Zyggmunt

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Witam. Zrobiłem stronę kantoru wymiany walut. W moim mieście żaden kantor oprócz tego nie ma strony internetowej w związku z czym sądziłem, że będzie on pierwszy w wynikach google, gdy wpiszę np. kantor nazwa miasta. Tymczasem po wpisaniu tej frazy wyświetlają się strony typu "Spis kantorów z całej polski itp.", a moja strona jest dopiero na 2-3 karcie. Co zrobić aby być pierwszy w wynikach ? Dodałem meta tagi content, descriptions itp., lecz to nic nie dało. Czytałem odrobinę o pozycjonowaniu lecz wszystko w końcu sprowadziło się do tego, że aby strona była wysoko musi być często odwiedzana, jednak jest to trochę bez sensu. Proszę o pomoc w postaci wytłumaczenia mi ak to dokładnie działa.

Pozdrawiam.
Go to the top of the page
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
patryczakowy

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Cytat(erix @ 30.05.2009, 21:39:51 ) *
Myślisz, że projektanci bota są tacy głupi? Nie zdziwiłbym się, gdyby było to traktowane jako cloacking.

Wcale nie powiedziałem że są głupcy tylko napisałem to co zauważyłem gdy pewna firma pozycjonowała pewną stronę (bez szczegółów bo są tu mało istotne). Skoro takie rzeczy robi firma która wygląda na profesjonalną i bierze za to niemałe pieniądze,
mam chyba słuszne powody by twierdzić, że to przyniesie pożądany efekt. I jak na razie niewiedze aby ta strona dostała bana od Google (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) Także biorę to za dobrą kartę
Go to the top of the page
+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 4.10.2025 - 05:47