![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 24 Pomógł: 0 Dołączył: 20.05.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
W tematyce PHP i MySQLa jestem początkujący i nie mogę sobie poradzić z pewnym problemem. Swója pracę opieram na książce "Dynamiczne strony WW PHP i MySQL" Larry'ego Ullmana. Fragment kodu z którym mam problem jest następujący:
Na stronie wygląda to tak: (IMG:http://gf.neostrada.pl/problem.jpg) Chciałbym sprawić aby po wybraniu jednego z pól radio, który dotyczy wyboru wysyłki (wiersz 104 skryptu), aktualizowana była Suma całkowita zamówienia (wiersz 71), a pole radio pozostawało nadal zaznaczone. Z góry dzięki za pomoc. Ten post edytował vLeK 29.05.2009, 11:16:29 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 24 Pomógł: 0 Dołączył: 20.05.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niestety nadal nie wiem jak sobie poradzić z tym problemem.
Kombinuję, kombinuję i nadal nic nie działa tak jak bym sobie tego życzył. Zależy mi na tym, by po zaznaczeniu jednego z pól "radio", wartosc "value='{$row['wys_cena']}' (102 wiersz) została dodana do $subtotal = $_SESSION['cart'][$row['pro_id']] * $row['pro_cena']; (55 wiersz). Męczę się z tym już 3 dzień i trochę jestem sfrustrowany. P.S. Zmodyfikowałem 102 linię kodu
Teraz tylko muszę wykombinować jak pobrać value i wrzucić do subtotala...grrr. Jeżeli ktoś zna rozwiązanie to proszę o wyjasnienie gdzie tkwi błąd lub też jak należy to zrobić by działało. Pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 04:09 |