![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 0 Pomógł: 0 Dołączył: 4.01.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam ambitny plan:
Ponieważ jestem zapalonym kinomaniakiem chciałbym stworzyć największy w Polsce serwis filmowy, który po jakimś czasie mógłby rywalizować z film.wp.pl czy filmweb.pl. Mam już nawet przygotowane recenzje kilkuset filmów. No ogólnie mówiąc plany mam ambitne (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/winksmiley.jpg) . Jednak wiem że bez profesjonelnej szaty graficznej strony, no ogólnie bez profesjonalnego wykonania nie mam co startować. Dlatego zwracam się z prośbą o pomoc. Czy jest ktoś "obcykany" w tych wszystkich sprawach i posiadający troche wolnego czasu kto byłby chętny do współpracy? Jeśli nie, prosze chociaż o jakieś wskazówki, gdzie moge się podszkolić w grafice i paru innych waznych elementach potrzebnych do budowy strony? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 0 Pomógł: 0 Dołączył: 4.01.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Więc przedstawie jeszcze pare konkretów.
Początkowo strona znalazła by się na jakimś darmowym serverze www. Jednak mam nadzieje że znalazłby się jakiś sponsor, który by nam go zaoferował w zamian za reklamę na stronie. Co do adresu to nie mam konkretnej propozycji, ponieważ jest to uzależnione od jakiejś nazwy którą nosiła by strona (a tej jeszcze nie ustaliłem). Co do ekipy, to sądze że jeśli udało by się już przygotować stronę od punku technicznego, to redaktorów jakoś by się znalazło. Podzieliłoby się obowiązki, na to kto co najlepiej robi, jedni pisaliby newsy, inni tłumaczyli jakieś wywiady, a jeszcze inni dodawali opisy do bazy danych. Sądze że grono ok 8 osób by wystarczyło. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 9.10.2025 - 08:00 |