![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 117 Pomógł: 0 Dołączył: 13.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam! Skrypt działa, no co prawda można by go poprawić i zabezpieczyć, ale to potem bo narazie największym problemem jest ograniczenie wielkości pliku przez MAX_FILE_SIZE bo poprostu nie działa. czytałem że zależy to również od przeglądarki ale jak to zabezpieczyć żeby pliki były maxymalnie do 200kb;) za pomoc z góry dzięki!
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 69 Pomógł: 0 Dołączył: 19.07.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
A ja ma do tego problem, jak zabezpieczyć przed próbą wysłania pustego formularza?? Zrobiłem coś takiego:
I wszystko ładnie pięknie, ale to z zabezpieczeniem "pustego" formularza mi nie działa:( Jeśli zmienie na:
To też niedziała:( W obu przypadkach wyświetlają mi się komunikaty typu: Warning: copy() [function.copy]: Filename cannot be empty in /home/katalog_strony/xt_upload.php on line 27 Pliczek xt_upload.php wyglada tak:
Formularz do tego mam taki:
Umiał by ktoś pomóc?? Bo nie wiem, poco on się przy sprawdzaniu już odwołuje do tego pliku xt_upload.php? Z góry dzięki za pomoc:) Ten post edytował palixmp 26.05.2009, 23:33:33 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 12.10.2025 - 09:57 |