![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 49 Pomógł: 0 Dołączył: 28.11.2008 Skąd: Będzin Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam. Zacząłem pisać skrypt który umożliwiałby połączenie się z kontem ssh ze strony, taki jakby putty. Zalążek skryptu działa, z małym aczkolwiek dla mnie dość istotnym wyjątkiem, mianowicie programy konsolowe jak np. mutt, ekg nie zwracają żadnych wyników. Skrypt wykonuje się ale efektów nie ma (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/sad.gif)
Możliwe jest napisanie takiego jakby putty w php??
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 49 Pomógł: 0 Dołączył: 28.11.2008 Skąd: Będzin Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
"Bagsiur, nie wiedziałem co kombinujesz." - i dalej nie wiesz... tworze klienta ssh. dla aplikacji korzystających z bibliotek ncurses (między innymi). Ale już raczej znalazłem rozwiązanie, jak skończę to wrzucę to na forum...
Ps. bim2 za bardzo ci zależy na nabijaniu postów. Starasz się pomagać rozumiem, ale kiedy nie jesteś w stanie pomóc, nie pisz... I zapoznaj się z jakims klientem ssh choćby konsolowym, to dowiesz się co chcę osiągnąć. Jedno jest pewne w php sie czegos takiego napisać nie da... nie przemyślałem tych zasobów w sesji (czuję się jak noob) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 18.10.2025 - 03:15 |