![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarząd Postów: 1 512 Pomógł: 2 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Koszalin ![]() |
Niech każdy kto się buntuje przeciw terroryzmowi w każdej postaci
odpowie na ten post jednym nazkiem "+" jako protes, współczucie dla ofiar i ich rodzin, chęć pogardzenia wszystkim co rodzi ból u drugiego czlowieka nic wiecej nie napiszę ......... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 24.06.2002 Skąd: Polska/Lubartów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Niech każdy kto się buntuje przeciw terroryzmowi w każdej postaci
odpowie na ten post jednym nazkiem "+" jako protes, współczucie dla ofiar i ich rodzin, chęć pogardzenia wszystkim co rodzi ból u drugiego czlowieka nic wiecej nie napiszę ......... uważam to za dość kontrowersyjne (zgadzam się ale....). Pomyślcie ile ludzi ginie każdego dnia na świecie? Wypadki samochodowe itp, to są tysiące ludzi a świat widzi tylko USA, czy myślicie że jak u nas by się coś takiego stało ktoś by o tym powiedział w wiadomościach? USA uważam za najgorszy kraj na świecie, zacofani ludzie (czytałem z pół roku temu ankietę i 10% ludzi w stanach wierzy że Ziemia jest płaska!!!! i to nie była ankieta z brukowca!), wszyscy tylko USA i USA sami pomyślcie!. Zupełnie mnie nie obchodzi ile tam zgineło ludzi itp to ich sprawa i ich zasługa! Słyszałem 11.IX w radiu porównanie Bin Laden'a do Hitlera i myślałem że padnę z powodu głupoty redaktora który to powiedział! Ludzie w trakcie II wojny zgineło 50mln ludzi!! to nie było jakieś 2 czy 3 tyś. A myślicie że w Stanach obchodzą rocznicę II wojny?? Niezgadzam sie z wszystkimi co uważają stany za niewiadomo jaki wspaniały kraj. 0 kultury takie społeczeństwa określane są kategorią D, jedynymi korzeniami jakie mieli amerykanie byli Indianie tylko że..... sami ich wymordowali.... . Co z tego że kraj rozwinięty technicznie widać do czego ta technika ich doprowadziła. ... już kończę, to temat rzeka, cały ten świat schodzi na psy, a ludzie robią dosłownie wszystko żeby dalej tak było... Sam stawiam - |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 5.10.2025 - 08:40 |