![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 20.05.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Poszukuję systemu cms, a mianowicie chodzi mi taki który można "wmontowac" w istniejącą już stronę. Posiadam stronę w xhtml zbudowaną na div-ach i chcialbym w nią wmontować cms, który pozwalałby edytować treść podstron. Chodzi o to żeby np. na stronie głownej można było wmontować jakiś moduł tego cms, który pozwoli na edycję treści na tej stronie, na kolejnej podstronie nastepny moduł z tego cms o takim samym zadaniu. Czy istnieje taki cms? jesli znacie takie to proszę o nazwy bądz adresy stron, nie koniecznie muszą to być bezpłatne cms. Osobiście szukałem w google ale nic ciekawego nie znalazłem. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 22.05.2009 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
ja osobiście polecam mambo. po przejściu instalacji co czasem sprawia problemy potem system daje świetne możliwości.
można zawsze też przy pomocy odpowiednich wtyczek wordpressa przerobić. sa nawet specjalne szablony oferujące takie rozwiązania. nawet ładnie to wygląda |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 11.10.2025 - 13:11 |