![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 0 Pomógł: 0 Dołączył: 13.05.2009 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Cześć
Posiadacie jakieś testy z PHP. Potrzebuje testy które najczęściej pojawiają się na rozmowach o pracę. Dzięki. Pozd. kostii -- Uwzięliście się na to programowanie obiektowe? Przeniosłem. ~erix |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 590 Pomógł: 185 Dołączył: 19.04.2006 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mnie pytali tylko o znajomość podstaw, jakbym rozwiązał problem taki i taki - wystarczyło im, że się orientowałem choć trochę w temacie, a w pracy jak w pracy: brak doświadczenia czy umiejętności dzisiaj łatwo nadrobić dobrą wolą, posiedzisz trochę po godzinach przy książkach i załapiesz, w końcu to praca gdzie człowiek się ciągle uczy a każda nowa aplikacja/projekt jest lepsza od poprzedniej, są fora, jest manual... I po co jakieś testy, kilka pytań i już wiadomo, czy ktoś z parsera chleb jadł, oszukasz na testach to dowalą zaraz taki projekt, że nie wstaniesz a jak zawalisz to jeszcze wystawią negatywne świadectwo pracy i nikt Ciebie już nie zaprosi na testy w tej branży.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 06:26 |