![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 335 Pomógł: 34 Dołączył: 9.11.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam, dzisiaj w koło godziny 14:00 wszedłem na IRCa i piszę, że chciałbym porozmawiać na temat wirusów na stronach internetowych, a niejaki Puciek zaczyna mnie wyzywać i obrażać, no to mu odpowiedziałem, co o nim myślę, no i mnie zbanował. Czy to ma być normalne? Proszę o odbanowanie. Nie wiem na jakiej zasadzie jest tam banowanie, ale mój nick to in5ane. To jest niepoważne, co koleś zrobił.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 202 Pomógł: 117 Dołączył: 13.04.2007 Skąd: 127.0.0.1 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Doda też mówi, że jest szczera... @batman, pozwól, że wykorzystam to jako przykład. Każdy ma inne poczucie humoru, a w Internecie sprawę dodatkowo utrudnia fakt, że średnio mamy możliwość nadać wypowiedzi jakiś szczególny ton. Wypowiedź Pućka, mimo, że oczywiście zaczepną, można jednak uznać jako żart. Natomiast ripostę In5ane już nie! Nie róbmy tutaj wielkiego problemu bo go nie ma. Pozdrawiam! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.10.2025 - 16:09 |