![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 335 Pomógł: 34 Dołączył: 9.11.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam, dzisiaj w koło godziny 14:00 wszedłem na IRCa i piszę, że chciałbym porozmawiać na temat wirusów na stronach internetowych, a niejaki Puciek zaczyna mnie wyzywać i obrażać, no to mu odpowiedziałem, co o nim myślę, no i mnie zbanował. Czy to ma być normalne? Proszę o odbanowanie. Nie wiem na jakiej zasadzie jest tam banowanie, ale mój nick to in5ane. To jest niepoważne, co koleś zrobił.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 2 921 Pomógł: 269 Dołączył: 11.08.2005 Skąd: 127.0.0.1 ![]() |
Cytat(Puciek) A tutaj mnie obraziles zakladajac ze ja klamalem/klamie/bede klamal na rozmowach kwalifikacyjnych, ja mowie wprost ze jestem egocentrycznym zakochanym w sobie dupkiem ktorego cieszy cudze nieszczescie. Mam to nawet w cv wpisane. Najwyrazniej znamy rozne zasady swiata, bo w moim nalezy byc szczerym a nie obludnym. Doda też mówi, że jest szczera...Cytat(Puciek) To albo fakt ze przebywaja tam ludzie dosc dorosli zeby nie obchodzila ich opina innych. Wiem ze jest to dla ciebie nie do wyobrazenia, ale ja niepotrzebuje akceptacji innych zeby czuc sie dowartosciowany. Po Twoich wypowiedziach trudno mi uwierzyć w tych dorosłych ludzi.Widzę, że trafiło mi się na osobę, która nie potrafi w żaden sposób dopuścić do siebie myśli o tym, że mogła niepoprawnie się zachować. Dalsza dyskusja nie ma sensu z jednego prostego powodu. Nie chcę byś sprowadził mnie do swojego poziomu, a potem pokonał doświadczeniem... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.10.2025 - 10:17 |