![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 335 Pomógł: 34 Dołączył: 9.11.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam, dzisiaj w koło godziny 14:00 wszedłem na IRCa i piszę, że chciałbym porozmawiać na temat wirusów na stronach internetowych, a niejaki Puciek zaczyna mnie wyzywać i obrażać, no to mu odpowiedziałem, co o nim myślę, no i mnie zbanował. Czy to ma być normalne? Proszę o odbanowanie. Nie wiem na jakiej zasadzie jest tam banowanie, ale mój nick to in5ane. To jest niepoważne, co koleś zrobił.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 2 921 Pomógł: 269 Dołączył: 11.08.2005 Skąd: 127.0.0.1 ![]() |
Cytat Tak w sumie, fajnie jest jak ktos wchodzi do dyskusji, wypowiada swoje 3 grosze i zakancz post tekstem "EOT". Po cholere wchodzisz do dyskusji jesli nie chcesz dyskutowac ? Nie mowiac o tym ze jak napisales eot to faktycznie powinienes skonczyc pisac a nie odpowiadac na kolejne i kolejne posty, troche zdecydowania. Na prawdę nie chciałem wdawać się w dyskusję, ale najwyraźniej nie będzie mi to dane. Widzę, że kompletnie nie rozumiesz zasad panujących na świecie.Nie ważne, czy na IRC-u siedzi tylko garstka ludzi, czy wszyscy użytkownicy forum. Jeśli jest to kanał otwarty, gdzie każdy może wejść. Należy zachować minimalny poziom. A co jeśli wśród osób, które tak lubisz obrażać znajdzie się Twój przyszły pracodawca? Lub w trakcie zbierania o Tobie informacji, trafi na ten wątek? Jeśli musisz się dowartościować poniżając i obrażając innych, to rób to pod klatką wśród kolegów. Cytat A reszta twojego postu wychodzi z bardzo blednego zalozenia ze "spolecznosc" irc.php.pl obchodzi opinia ludzi z forum. Popraw mnie jeśli się mylę. irc.php.pl to jakaś elita, której plebs z forum nie obchodzi?Mam nadzieję, że przeczytasz tego posta kilka razy, przemielisz zawarte w nim informacje i albo odpiszesz coś z sensem, albo wrócisz do swojej ircowej jaskini i nie będziesz dalej brnął w bagienko, które sam sobie przygotowałeś. |
|
|
![]()
|
|
TAO programowania Grupa: Zarejestrowani Postów: 340 Pomógł: 3 Dołączył: 25.03.2003 Skąd: ze słoika Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
A co jeśli wśród osób, które tak lubisz obrażać znajdzie się Twój przyszły pracodawca? Lub w trakcie zbierania o Tobie informacji, trafi na ten wątek? A tutaj mnie obraziles zakladajac ze ja klamalem/klamie/bede klamal na rozmowach kwalifikacyjnych, ja mowie wprost ze jestem egocentrycznym zakochanym w sobie dupkiem ktorego cieszy cudze nieszczescie. Mam to nawet w cv wpisane. Najwyrazniej znamy rozne zasady swiata, bo w moim nalezy byc szczerym a nie obludnym.Popraw mnie jeśli się mylę. irc.php.pl to jakaś elita, której plebs z forum nie obchodzi? To albo fakt ze przebywaja tam ludzie dosc dorosli zeby nie obchodzila ich opina innych. Wiem ze jest to dla ciebie nie do wyobrazenia, ale ja niepotrzebuje akceptacji innych zeby czuc sie dowartosciowany.Cytat(in5ane) Chciałbyś być chyba taki gówniarzem jak ja... Ochłoń, ogarnij się! Raczej nie, zostane przy tym kim jestem ale dziekuje za propozycje.Cytat(in5ane) Ja tylko chciałbym dowiedzieć się, czy ty jesteś zdrowy na umyśle. Oczywiscie ze nie, posiadam zolte papiery na ukonczenie gimnazjum. paszport polsatu oraz dyplom ukonczenia akademi pana kleksa.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 18.10.2025 - 05:03 |