![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 335 Pomógł: 34 Dołączył: 9.11.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam, dzisiaj w koło godziny 14:00 wszedłem na IRCa i piszę, że chciałbym porozmawiać na temat wirusów na stronach internetowych, a niejaki Puciek zaczyna mnie wyzywać i obrażać, no to mu odpowiedziałem, co o nim myślę, no i mnie zbanował. Czy to ma być normalne? Proszę o odbanowanie. Nie wiem na jakiej zasadzie jest tam banowanie, ale mój nick to in5ane. To jest niepoważne, co koleś zrobił.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 2 921 Pomógł: 269 Dołączył: 11.08.2005 Skąd: 127.0.0.1 ![]() |
Nie znam tematu i nie będę się w niego zagłębiał. IRC-a nie używam od ładnych kilku lat i widząc co tu się dzieje, bardzo się z tego cieszę. Mam jednak jedną drobną uwagę.
a dla ludzi ktorzy chca dac mi po mordzie to ja chyba newsletter zaloze z moimi wyjazdami i imprezami. Nie świadczy to o Tobie zbyt dobrze. Każda osoba związana w jakikolwiek sposób z dowolną społecznością (nie chodzi mi tylko o php.pl), powinna być świadoma, że jej czyny wpływają na postrzeganie całej społeczności. Im ktoś ma wyższy stołek, tym bardziej powinien się starać, by takie rzeczy nie miały miejsca.Tyle ode mnie. EOT. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 17.10.2025 - 03:07 |