![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 333 Pomógł: 137 Dołączył: 25.03.2008 Skąd: jesteś?? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wiem że któryś z użytkowników forum kiedyś pisał okienka ale ich nie mogę znaleźć. To co znalazłem na sieci miało zakodowany kod js, a jak chciałbym coś podobnego umieścić na swoje stronie i przy okazji nauczyć się pisać kod odpowiadający za nie.
Jeśli ktoś mógł by podać jakiś prosty kod był bym wdzięczny. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 350 Pomógł: 512 Dołączył: 4.01.2009 Skąd: Wrocław / Świdnica Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat twój kod bardzo mi się podoba. ;] Cieszę się (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) Co do IE - nie wiem co to może być patrząc tylko na kod - wieczorem postaram się wejść na Windows-a i spróbuje poprawić(wyedytuje posta) --edit-- Pod IE6 nie daje rady - pod resztą nie sprawdzałem bo nie mam. Mam zły dzień, może później coś wymyślę na razie daj wszędzie(tam gdzie wtedy Ci pokazałem też) (powinno zadziałać na IE7|8 - choć nie obiecuje...) : Kod e = e || window.event; Pod IE6 badzIEw zapamiętuje jak gdyby zmienne obj z poprzedniego zdarzenia - nie wiem co jest źle, wszystko napisane jest ok, pewnie to jakiś ich rażący błąd - możliwe, że będę musiał dodać jakąś zmienną globalną(na razie jest 1), co nie jest wskazane - jak zadziała pod IE7 proponuję olać IE6, która ma już swoje lata - bodajże 8. Ale i tak pomyślę jeszcze co da się zrobić.. Ten post edytował kamil4u 13.05.2009, 17:32:40 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 29.09.2025 - 10:54 |