![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 41 Pomógł: 3 Dołączył: 2.01.2009 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Szukam SEOwca do współpracy. Za pozycjonowanie mogę się odwdzięczyć stworzeniem stronki lub jakiś mniej skomplikowanych komponentów. Proponowana dłuższa współpraca. Proszę tylko o kontakt osoby znające się na rzeczy. Pozdrawiam aleksandra.fitowska@gmail.com Ten post edytował black_alexis 9.05.2009, 12:24:54 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 81 Pomógł: 4 Dołączył: 15.02.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiem, może się ze mną nie zgodzicie, ale...
Proponowałbym wstrzymania się jakichkolwiek komentarzy do ogłoszeń, bo odstrasza to ludzi. W tym momencie kilka razy zastanowiłbym się, czy zamieszczać tu propozycje pracy/współpracy w obawie przed złośliwymi komentarzami. Oczywiście, jak ktoś ma trochę oleju w głowie, to poprosi o ich usunięcie i nie będzie się tłumaczył. Jeśli nie jesteś zainteresowany to nie pisz. Rozumiem, mnie też denerwują ogłoszenia typu "wykonam strone www za 100zł", ale olewam to bo i tak nikt poważny na nią nie odpowie. No chyba, że waszym klientem docelowym są niepoważni ludzie. (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/tongue.gif) ~pyro, nie wiem co Cie w tym śmieszy, skoro sam jesteś gimnazjalistą. Pozdrawiam. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 16.10.2025 - 11:40 |