![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 385 Pomógł: 48 Dołączył: 23.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
index.php
db.class.php
wywołuje funkcje dodaj z klasy upload klasa
i otrzymuje że funkcja query nie ma obiektu ;/ co nie tak? Pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 214 Pomógł: 18 Dołączył: 25.04.2009 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
mnie OOP zaraził kolega w 2000 roku, pokazał mi jego zalety, w PHP stosuje go może od 5 lat, w PHP4 tam robiłem drobne klasy, ale to nie było OOP, w PHP5 już to lepiej przypomina obiektowość. PHP ma tą zaletę że nie wymaga określenia typu zmiennej, wiec poco utrudniać sobie życie, a tak jest w innych językach.
A o gościu co mnie tym zaraził mogę powiedzieć że jest mózgiem informatycznym, pare lat temu napisał swój system operacyjny (nie opierał się na linux-ie) i stworzył do niego kompilator. obecnie pracuje w jakiejś firmie amerykańskiej w Polsce, tworzą oprogramowanie dla NASA |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 6 Dołączył: 11.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mnie OOP zaraził kolega w 2000 roku, pokazał mi jego zalety, w PHP stosuje go może od 5 lat, w PHP4 tam robiłem drobne klasy, ale to nie było OOP, w PHP5 już to lepiej przypomina obiektowość. PHP ma tą zaletę że nie wymaga określenia typu zmiennej, wiec poco utrudniać sobie życie, a tak jest w innych językach. A o gościu co mnie tym zaraził mogę powiedzieć że jest mózgiem informatycznym, pare lat temu napisał swój system operacyjny (nie opierał się na linux-ie) i stworzył do niego kompilator. obecnie pracuje w jakiejś firmie amerykańskiej w Polsce, tworzą oprogramowanie dla NASA Taa, pewnie napisał swoje libc... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 06:54 |