![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 89 Pomógł: 2 Dołączył: 5.11.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jestem programistą-hobbistą, język php znam z książek, uważam się za więcej niż średniozaawansowanego w tajnikach PHP. W świecie tego języka siedzę od roku 2007, przez ten czas stworzyłem i szlifuję swój wytwór w postaci serwisu statystycznego [GoodStat.pl], słucham uważnie uwag i opinii na temat pracy mojego serwisu.
Wszelkie uwagi i propozycje staram się wdrażać. Chciałbym poznać szczerą opinię użytkowników tego forum na temat mojego wytworu. Oto adres strony do oceny: [www.goodstat.pl] |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 590 Pomógł: 185 Dołączył: 19.04.2006 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Moim zdaniem nie budzi wiarygodności firma, która pomimo sprzedawania usług wyświetla na stronie reklamy i uczestniczy w jakiś programach wymiany linków - kojarzy mi się to z "bardzo tanim chostingiem od super z!oMóW", tak tanim, że aż strona główna tegoż "chostingu" została umieszczona na republice czy coś tam.
Jeśli zależy Ci na popularności serwisu to: - nie katuj go reklamami - napisz od nowa kod - popraw/wywal ten design i przepisz treść No i wywal to "profesjonalny", bo akurat mi tego typu przymiotniki źle się kojarzą, zwłaszcza gdy się je zestawi z taką stroną, każdy kto choć troche zna się na HTML zaraz będzie wiedział, co o tym profesjonaliźmie sądzić, zresztą już na pierwszy rzut oka wygląda prowizorycznie i amatorsko, jesteś programistą a nie grafikiem czy projektantem - ok, to zapłać choć kilka setek za przyzwoity design, wymagania wobec stron komercyjnych są dużo wyższe niż prywatnych, zwłaszcza, jeśli branża to www. Zaufanie budzą strony skromne i estetyczne, a Twoja jest w stylu początku lat 90'tych, gdzie w dobrym tonie było wstawić na stronę zegar i jakieś migające gify. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.10.2025 - 17:14 |