![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 89 Pomógł: 2 Dołączył: 5.11.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jestem programistą-hobbistą, język php znam z książek, uważam się za więcej niż średniozaawansowanego w tajnikach PHP. W świecie tego języka siedzę od roku 2007, przez ten czas stworzyłem i szlifuję swój wytwór w postaci serwisu statystycznego [GoodStat.pl], słucham uważnie uwag i opinii na temat pracy mojego serwisu.
Wszelkie uwagi i propozycje staram się wdrażać. Chciałbym poznać szczerą opinię użytkowników tego forum na temat mojego wytworu. Oto adres strony do oceny: [www.goodstat.pl] |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 89 Pomógł: 2 Dołączył: 5.11.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Moim zdaniem wygląd strony (szata graficzna) jest istotna, pozostanę przy tabelkach. Na div-ach strona będzie wyglądać ubożej, ale nie koniecznie.
Zwróćcie uwagę że dominujące serwisy mają budowę na tabelkach. Ten post edytował ewaslawek5 6.05.2009, 14:09:01 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 148 Pomógł: 230 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Moim zdaniem wygląd strony (szata graficzna) jest istotna, pozostanę przy tabelkach. Na div-ach strona będzie wyglądać ubożej, ale nie koniecznie. Zwróćcie uwagę że dominujące serwisy mają budowę na tabelkach. Piłeś coś? // edit zobacz na kurshtml.boo.pl, zalety uzywania divow zamiast tabelek Ten post edytował pyro 6.05.2009, 14:15:26 |
|
|
![]()
|
|
Piłeś coś? Pisałem że nie jestem fachowcem... Widze ze przy zmianie szaty, bede robil na divach skoro tak jest trendy.... (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) Ten post edytował ewaslawek5 6.05.2009, 14:17:55 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 6.10.2025 - 07:23 |