![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 27.03.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Szukamy do pracy osób z bardzo dobrą znajomością PHP oraz technologii internetowych.
Wymagamy bardzo dobra znajomość PHP poparta doświadczeniem, bardzo dobra znajomość technologii internetowych (XHTML, CSS, JavaScript) bardzo dobra znajomość MySQL znajomość SQL i zagadnień związanych z relacyjnymi bazami danych Dodatkowe atuty znajomość XML i XSLT znajomość rozwiązań Open Source znajomość AJAX Oferujemy dużą odpowiedzialność i samodzielność w prowadzonych działaniach motywacyjny system wynagrodzeń. Szukamy osób doświadczonych, rzetelnych i terminowych. Zainteresowanych prosimy o wysłanie CV na adres merdian.technology@gmail.com Prosimy o podanie kilku przykładowych realizacji Informujemy, że skontaktujemy się tylko z wybranymi osobami. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 27.03.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie odpisałem Panu na maila, ponieważ znalazłem wcześniej wykonawcę. Jeżeli ma Pan dalej jakieś wątpliwości zapraszam do kontaktu.
Proszę nie sugerować że jestem oszustem, ponieważ pracuje dla nas już kilka osób z tego forum. Pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 9.10.2025 - 07:50 |