![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 38 Pomógł: 0 Dołączył: 3.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam niewielki problem napewno jest to banalne ale nie potrafie sobie z tym poradzić...
Jakie funkcje należy stworzyć aby formularz wysyłał <, >, ś, ć, ż, ź itp. bez unicode? PS:prosze o gotowe rozwiązania praktyczne:) Pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 38 Pomógł: 0 Dołączył: 3.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dobra a więc tak może zaczne od początku bo widze że nie czaicie...
Potrzebuje tego formularza po to aby wysyłał mi znaki tego typu bez unicode ponieważ chce aby niektóre classy działały np: Kod <br /> Prosze o pomysł jak tego dokonać... Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 890 Pomógł: 339 Dołączył: 14.12.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dobra a więc tak może zaczne od początku bo widze że nie czaicie... Z mojego punktu widzenia to raczej Ty masz problemy z przekazaniem informacji.Znaki w formularzu są wysyłane w takim samym kodowaniu, jakie ma zadeklarowana strona. Jeśli niestandardowe znaki zapisują się jako encje (np. < i > zamiast < i >) to znaczy, że przed zapisaniem taktujesz je jedną z funkcji, które podałem w moim pierwszym poście. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 11.10.2025 - 15:31 |