![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 0 Pomógł: 0 Dołączył: 3.05.2002 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Napisałem edytor stron www- php WebPage Editor. Bardzo proszę opinie na jego temat.
http://ohp.magres.net/article.php?art=phpwp.php ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 1 512 Pomógł: 2 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Koszalin ![]() |
hmm moja ocena w skali 0-10 to 4
+++++++++++++ mySQL - generator zapytan dla poczatkujacego to strzal w 10 generator tabel - jw --------------------------- wyglad zamiast rysunku czasami lepiej wstawic <BR> jak pisze if () { if () { } } to niektore programy (EDIT PLUS) automatycznie dodaja tabulator przy 2 if-ie jak juz chcesz cos mocnego wypracowac dla PHPowcow to tylko php jak robisz cos dla wszystkich towyjdzie cos dla nikogo zrob tak aby odznaczal zakres petli zmienny kolor klamry itp looknij na Edit plusa 2.11 to jest jeden z najlepszych (moim skromnym zdaniem) pomocnik dla phpowcow - ja nie widzialem lepszego rozbudowany i funkcyjny ftp ma wiele plusow i wiele i wiele minusow Pozdrawiam -------------------- brak sygnaturki rowniez jest sygnaturką
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 14:29 |