![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 214 Pomógł: 26 Dołączył: 7.11.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
mój pracodawca stwierdził, że jest trochę kasy na zaprenumerowanie jakiegoś czasopisma dla (nas) webmasterów. No i oczywiście pierwsze skojarzenie "PHP Solutions" - ciekawy, konkretny magazyn. Okazuje się jednak, że nie jest on już w sprzedaży. Aktualnie sprzedawane w Empik-u z numerem 4/2009 jest archiwalne wydanie 3,4/2008 elegancko zafoliowane, tak że jak nie przeczytamy małego druczku to kupimy archiwum. Wydawnictwo PHP Solutions, ma w swojej ofercie jeszcze pisemko "Software Developer's" ale jest tam wszystko java, c#, .net a mnie interesuje tylko PHP. Może macie jakieś tytuły, które warto zaprenumerować, ale dotyczące głównie PHP. Pozdrawiam slawny |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 214 Pomógł: 26 Dołączył: 7.11.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie ma, czy piszesz mi tu takie pierdoły, żeby pokazać jaki to ty fajny nie jesteś?
Jak by to ode mnie zależało to pewnie wysłał bym wszystkich, zaczynając od samego siebie. Jak masz w ten sposób odpowiadać, to nie odpowiadaj w ogóle. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 2.10.2025 - 20:21 |