![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 850 Pomógł: 120 Dołączył: 15.02.2007 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Postanowiłem stworzyć swoje własne małe portfolio :: www.lucassoweb.com.
Jak tam się u was wyświetla? Jakieś błędy? Każda opinia mile widziana. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 869 Pomógł: 53 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: Przeworsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niestety, ale strona bardzo kiepska. Design wcale mi się nie podoba. Nie widzę w nim nic dobrego innowacyjnie. Wygląda jak sprzed kilku lat. Kolory źle dobrane. Nie współgrają ze sobą. Niektóre grafiki są źle wycięte i widać duże piksele. Brak stopki sprawia, że strona nie ma początku i końca. Logotyp nie prowadzi na stronę główną. Za mała czcionka. Brak wyglądu inputów dostosowanych do kolorystyki strony.
Strona nie validuje się poprawnie. Opis strony jest niewłaściwy. A co jak usuną plik? Tytuł strony jest niepoprawny. Brak nagłówka h1, a jest h2. Puste alt'y są IMHO bezsensowne. Jak już masz nic nie pisać to po co go wstawiasz? Zainteresuj się znacznikiem label. Puste div'y są brzydkie. To użytkownik ma decydować, czy otworzyć stronę w nowej karcie, czy nie. Po co wstawiasz encje gdy zdefiniowałeś kodowanie UTF-8? Uczę się na razie pozycjonowania, ale IMHO stronę z takim kodem dobrze wypozycjonować będzie bardzo trudno. Autorowi radzę, aby chociaż na miesiąc dał sobie spokój z projektowaniem stron, a poczytał wiele dobrych artykułów. Jestem pewien, że to będzie dobra inwestycja, która z czasem przyniesie owoc. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 13.10.2025 - 21:31 |