![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 371 Pomógł: 18 Dołączył: 23.11.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Mam pytanie. We wszystkich darmowych szablonach jest stopka i notka aby tego nei usuwać. I mam pytanie. Czy jeśli ściągnąłem taki szablon, zedytowałem go, tzn, dodałem np. wysuwane menu, zmieniłem kolory, zmieniłem obrazki, spolszczyłem (obcy szablon) to czy mogę usunąć tę stopkę i spokojnie napisać coś od siebie ? Czy to jest naruszenie praw?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 230 Pomógł: 27 Dołączył: 27.05.2008 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat tylko że w tej paczce nie ma żadnych praw wewnątrz. myslę jednak że jeśli pododaję do niego swoje zdjęcia, linki, zmienię wygląd, kolory, szerokości poszczególnych pasków, loga, dodam swoje skrypty to nie powinno byc problemu ze zmianą stopki na swoją, w końcu bardzo dużo pozmieniam. Cytat Czy jeśli ściągnąłem taki szablon, zedytowałem go, tzn, dodałem np. wysuwane menu, zmieniłem kolory, zmieniłem obrazki, spolszczyłem Hmm.. toć całkowicie zmienisz ten szablon to już nie lepiej zrobić Ci własny i nie mieć takich problemów? No chyba, że czysto teoretycznie pytasz.. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 18:26 |