![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 77 Pomógł: 4 Dołączył: 16.04.2009 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
chodzi mi o to dlaczego przy moim kodzie on łapie jeszcze menu boczne i górne. Kod:
http://expertit.nazwa.pl/Lukasz2/index3.php chodzi o to zeby tego co jest nad aktualne wersje nie lapalo Ten post edytował Malukaz 16.04.2009, 13:51:04 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 77 Pomógł: 4 Dołączył: 16.04.2009 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
jacy wy jestescie kochani kto tu o gotowcu mowi, poprostu mowie ze chce tylko poznac jak ma wyglądać komenda która ograniczyła by górę strony... wkońcu nie jestem biegły w php czytałem o wyrażeniach stałych i niebardzo to kumam a to działa tylko tą góre musze odciąć a jak jesteście tacy "PRO" to moze podpowiecie, bo odsylac do poczytania sobie to nawet ja moge ludzi...
p.s. myslisz że nie czytalem o wyrażeniach regularnych ? TYLKO TO K.... nie tak latwo skumać jak sie jest zielonym w php a trzeba cos zrobić dlatego tu napisałem z nadzieją na pomoc choc by ktoś w przybliżeniu pokazal ocb z tymi wyrażeniami regularnymi... na jakims przykładzie... myslisz ze teraz dalej nie proboje czegos sam skleic ale to nie tak latwo jest -.- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 7.10.2025 - 09:42 |