![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 999 Pomógł: 30 Dołączył: 14.01.2007 Skąd: wiesz ? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wysyłam metodą $.post() dane do serwera. Niestety przy odczytywaniu odpowiedzi jQuery pluje wyjątkiem.
Cytat Błąd: uncaught exception: Node cannot be inserted at the specified point in the hierarchy (NS_ERROR_DOM_HIERARCHY_REQUEST_ERR) Kod generujący XML wygląda tak:Plik źródłowy: http://localhost/proj1/web/script/query/jquery-1.2.6.js Wiersz: 238 I przy wywołaniu zwraca: Myślałem że błąd leży przy zamknięciu tagu <message> ale kiedy podmieniłem odpowiedź na: Problem pozostał ten sam. Nadal w konsoli Firefox'a widzę ten wyjątek. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 999 Pomógł: 30 Dołączył: 14.01.2007 Skąd: wiesz ? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki wielkie. Poczytałem treść z linka który podałeś, pogmerałem trochę i przepisałem kod na rozszerzenie jQuery.
Kod jQuery.dump = function(element, limit, depth) Jeśli ktoś z was będzie to uruchamiał, pamiętajcie że FF ma automatyczne blokowanie wyskakujących okien i nie zdziwcie się jeśli dostaniecie informację że zmienna $winpop ma wartość null. { depth = depth?depth:0; limit = limit?limit:1; var returnString = '<ol>'; for(property in element) { //Property domConfig isn't accessable if (property != 'domConfig') { returnString += '<li><strong>'+ property + '</strong> <small>(' + (typeof element[property]) +')</small>'; if (typeof element[property] == 'number' || typeof element[property] == 'boolean') returnString += ' : <em>' + element[property] + '</em>'; if (typeof element[property] == 'string' && element[property]) returnString += ': <div style="background:#C9C9C9;border:1px solid black; overflow:auto;"><code>' + element[property].replace(/</g, '&lt;').replace(/>/g, '&gt;') + '</code></div>'; if ((typeof element[property] == 'object') && (depth < limit)) returnString += jQuery.dump(element[property], limit, (depth + 1)); returnString += '</li>'; } } returnString += '</ol>'; if(depth == 0) { var $winpop=window.open("", "","width=800,height=600,scrollbars,resizable"); $winpop.document.write('<pre>'+returnString+ '</pre>'); } return returnString; }; ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 28.06.2025 - 21:44 |