![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 999 Pomógł: 30 Dołączył: 14.01.2007 Skąd: wiesz ? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wysyłam metodą $.post() dane do serwera. Niestety przy odczytywaniu odpowiedzi jQuery pluje wyjątkiem.
Cytat Błąd: uncaught exception: Node cannot be inserted at the specified point in the hierarchy (NS_ERROR_DOM_HIERARCHY_REQUEST_ERR) Kod generujący XML wygląda tak:Plik źródłowy: http://localhost/proj1/web/script/query/jquery-1.2.6.js Wiersz: 238 I przy wywołaniu zwraca: Myślałem że błąd leży przy zamknięciu tagu <message> ale kiedy podmieniłem odpowiedź na: Problem pozostał ten sam. Nadal w konsoli Firefox'a widzę ten wyjątek. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 999 Pomógł: 30 Dołączył: 14.01.2007 Skąd: wiesz ? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki.
xml nic nie dało. Skasowanie funkcji header() też nie. Ustawiłem typ na 'html' i kod: Kod alert('Headers:\n' + $response.getAllResponseHeaders() + '\n' zaczął wyświetlać mi:+ 'responseXML: ' + $response.responseXML + '\n\n' + 'responseText: ' + $response.responseText + '\n\n' + 'status: ' + $response.status + '\n\n' + 'statusText: ' + $response.statusText); ![]() Teraz mam tylko problem z dobraniem się do zwróconej treści. alert($('error message', $response.responseXML).html()) niestety nie działa. Natomiast po przypisaniu odpowiedzi do dokumentu ( .append() ) mogę się dobrać do zwróconych danych. Wolałbym to jednak zrobić bez konieczności przypisywania ich. Jest to do zrobienia? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 23:26 |