![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 999 Pomógł: 30 Dołączył: 14.01.2007 Skąd: wiesz ? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wysyłam metodą $.post() dane do serwera. Niestety przy odczytywaniu odpowiedzi jQuery pluje wyjątkiem.
Cytat Błąd: uncaught exception: Node cannot be inserted at the specified point in the hierarchy (NS_ERROR_DOM_HIERARCHY_REQUEST_ERR) Kod generujący XML wygląda tak:Plik źródłowy: http://localhost/proj1/web/script/query/jquery-1.2.6.js Wiersz: 238 I przy wywołaniu zwraca: Myślałem że błąd leży przy zamknięciu tagu <message> ale kiedy podmieniłem odpowiedź na: Problem pozostał ten sam. Nadal w konsoli Firefox'a widzę ten wyjątek. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 603 Pomógł: 131 Dołączył: 24.07.2007 Skąd: Górny Śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W odpowiedzi wysyłasz plik xml ale nie odbierasz tego jako xml, a jako zwykły tekst (vide pseudokod poniżej)
Kod $.post(url, data, callback, "TYP ODPOWIEDZI, PATRZ DOKUMENTACJA"); Proponuję: 1) zrobić odbiór jako xml - ale nie wiem jak to się wtedy ma do wstawiania do treści (możliwe, że dalej będzie ten sam błąd) 2) wywalić nagłówek xmlowski z odpowiedzi przesyłanej stronie. [to bym osobiście spróbował zrobić] |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.10.2025 - 03:53 |