![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 3 Dołączył: 7.03.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Proszę o ocenę oraz o to jak mogę ulepszyć moje "dziecko", komentarze powinny wystarczyć.
Ten post edytował seba_bwo 4.04.2009, 10:04:39 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 81 Pomógł: 4 Dołączył: 15.02.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Po co wynajdować koło na nowo ?
Jest smarty, jest OPT, mimo że nie przepadam za tego typu systemami szablonów, to jeśli potrzebujesz to lepiej z nich skorzystać. Ja stosuje natywne PHP w template'ach i uważam, że to chyba najlepsze wyjście. Jeśli już będziesz wybierał, to ja bym postawił na OPT. Ten post edytował pejott 5.04.2009, 11:26:46 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 3 Dołączył: 7.03.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Po co wynajdować koło na nowo ? Jest smarty, jest OPT, mimo że nie przepadam za tego typu systemami szablonów, to jeśli potrzebujesz to lepiej z nich skorzystać. Ja stosuje natywne PHP w template'ach i uważam, że to chyba najlepsze wyjście. Jeśli już będziesz wybierał, to ja bym postawił na OPT. Jeżeli pisanie autorskiego systemu szablonów uważasz za zbędną pracę (wynajdowanie koła na nowo) to pewnie to samo myślisz o pisaniu autorskich systemów CMS i innych w tym stylu. Dlatego uważam twoją wypowiedź za zbędną. Czytałem już wcześniej stronę zyx'a a co do oceny to prosiłbym bardziej od strony technicznej. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 81 Pomógł: 4 Dołączył: 15.02.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dlatego uważam twoją wypowiedź za zbędną Twój temat tak samo, zresztą chciałem pomóc, więc nie mów co jest niepotrzebne, k ? ;/ Za rok, dwa, zmienisz zdanie, jak będziesz miał spory, autorski projekt. Chyba nie będziesz pisał wszystkiego od zera ? Teraz się uczysz, okay. Ale nie krytykuj ludzi, tylko dlatego, że mają inne podejście do pracy. Dla mnie liczy się koszt i czas produkcji. Pozdrawiam. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 16:07 |