![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 301 Pomógł: 25 Dołączył: 15.07.2007 Skąd: Olsztyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, ostatnio napotkałem dość dziwne zjawisko nie wiem gdzie mi wcięło 4gb na dysku:
(IMG:http://img26.imageshack.us/img26/7251/duchzz.png) Wie ktoś może co na to poradzić? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 301 Pomógł: 25 Dołączył: 15.07.2007 Skąd: Olsztyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Za tworzeniem wielu partycji:
1. Porządek. 2. Format partycji systemowej przebiega bez problemu. 3. Defragmentacja (Po co defragmentować 200 gb jak można defragmentować tylko partycję systemową 40gb czy ileś tam, przecież nie ma sensu defragmentować np filmów bo przecież i tak się nie będą zacinać podczas oglądania) Ja osobiście u siebie mam 2 partycje jedna systemowa 48gb i druga reszta (184). To co na w pierwszym poście jest na screenie to było robione u kolegi bo u niego ten problem był odczuwalny chociaż u mnie jest to samo tylko że u mnie wcięło trochę więcej. Widocznie zależy to od wielkości partycji albo ilości plików które się na niej znajdują. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 18.10.2025 - 00:21 |