![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 25.03.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie. Mam problem z posortowanie pliku, z którego wczytywane byłyby komentarze, według dat od najświeższej.
wiem, że źródło nie wygląda ciekawie, tymniemniej będę wdzięczny za jakąkolwiek pomoc... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 3 Dołączył: 14.01.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ten kod przetestowałem u siebi i działa . Znalazłem w Twoim kodzie zbędny nawias "}?>" na końcu.
<?php $id=fopen("ts.txt","r"); while(!feof($id)) { $linia=fgets($id); if($linia!="") { list($date, $log, $kom)=split('\|',$linia); echo"<table width='600' FRAME=below><tr><td width='15' align=right>W dniu:</td><td> $date</td></tr><tr><td align=right>użytkownik:</td> <td>$log</td></tr><tr><td align=right>napisał:</td><td>$kom</td></tr></table>"; } } $t=file("ts.txt"); krsort(&$t, SORT_NUMERIC); fclose($id); print('<pre>'); print_r($t); print('</pre>'); ?> Manual - krsort Ten post edytował robar12 29.03.2009, 15:25:41 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.10.2025 - 21:27 |