![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 16.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
na stronie mam zamieszczony plik php (rezerwacja), po weryfikacji danych wyskakuje mi komunikat błędu: Warning: mail() [function.mail]: Bad parameters to mail() function, mail not sent. in /rezerwacja.php on line 445
Dziękujemy za dokonanie rezerwacji! Rezerwacja zostanie potwierdzona droga e-mailową. Po przejsciu w dreamweaverze do linijki 445 zmieniam wartości,ale nie mogę dojść do wniosku, co jest przyczyną błędu. Proszę o pomoc, i dziękuję z góry. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 16.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
$recipient='rezerwacja@zhonghua.com.pl';
//$recipient='admin@vanet.pl'; $headers.='From: Rezerwacja <rezerwacja@zhonghua.com.pl>'."\n"; $headers.='X-sender: Rezerwacja <rezerwacja@zhonghua.com.pl>'."\n"; $headers.='Return-path: Rezerwacja <rezerwacja@zhonghua.com.pl>'."\n"; //$headers.='Bcc: GV <info@vanet.pl>'."\n"; $headers.="X-mailer: PHP\n"; $mailtitle="[zhonghua.com.pl] Rezerwacja!\n"; $headers.="Content-Type: text/plain; charset=\"iso-8859-2\"\n"; $message.="Imię i Nazwisko: $nazwa\n"; $message.="Firma: $firma\n"; $message.="Data przyjazdu: $data_przyjazdu\n"; $message.="Data odjazdu: $data_odjazdu\n"; $message.="Ilość osób: $ilosc_osob\n"; $message.="Ilość pokoi: $ilosc_pokoi\n"; $message.="Ilość apartamentów: $ilosc_apartamentow\n"; $message.="Telefon: $telefon\n"; $message.="Fax: $fax\n"; $message.="Email: $email\n"; $message.="Uwagi: $uwagi\n"; $message.="--\n"; $message.="wiadomosc wygenerowano na stronie [www.zhonghua.com.pl]\n"; mail($recipient,$mailtitle,$message,$headers); |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 13.10.2025 - 21:25 |