![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 14.03.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Jakie macie prędkości internetu? Co robicie przez internet? Wystarcza wam wasza prędkość do tych czynności? Interesuje mnie to, ponieważ zmieniam dostawcę internetu i nie wiem którą z jego ofert wybrać. http://www.deracom.pl/multimo.html Tak się zastanawiam...chcę grać w różne gry (m.in. Counter-strike), pisać strony internetowe (zależy mi na szybkim wysyłaniu plików na serwer), oglądać filmy, słuchać muzyki. Myślę, że druga oferta jest dobra, ale czy na długo? Większość osób ma chyba 1mb/s. Ale czy ta średnia szybkość długo się jeszcze utrzyma? Wydaje mi się, że ludzie niedługo zaczną się przerzucać na szybsze prędkości, a ja nie chcę zostać w tyle. Pozdrawiam. Ten post edytował Woolf 27.03.2009, 18:25:05 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 173 Pomógł: 121 Dołączył: 24.09.2007 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja mam 1mb i nie narzekam wystarczy mi do wszystkiego, a nawet za szybki jest
![]() Wykorzystuje go głównie do szukania czegoś związanego z programowaniem. Ten post edytował ExPlOiT 27.03.2009, 18:26:34 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 28.06.2025 - 17:43 |