![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Tylko dodam, iż nikt nie broni nikomu wybrać już "zaklepanego" tematu - każdy z Was bowiem ma inny punkt widzenia i inne rzeczy uzna za warte pokazania czy wyjaśnienia. Jedna jeszcze uwaga - zgłaszanie tematów ma charakter tylko i wyłącznie informacyjny - dla nas, żeby wiedzieć jakie jest zainteresowanie, dla Was, żeby wiedzieć, kto nad czym potencjalnie pracuje. Dlatego nie ma żadnego terminu w tym temacie. Ważne, jest, abyście swoje prace złożyli przed upływem podanego terminu. Jeśli ktoś dostarczy artykuł, a nie zgłosi wcześniej tematu, też się nic nie stanie. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@orglee:
1. To marudzisz, sam cos napisz 2. 5 roznych metod wyjasnienia OOP na pewno sie przyda - ja sie oop uczylem z kilku ksiazek i dziesiatek artow i dopiero po kilku latach zalapalem (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 999 Pomógł: 30 Dołączył: 14.01.2007 Skąd: wiesz ? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
2. 5 roznych metod wyjasnienia OOP na pewno sie przyda - ja sie oop uczylem z kilku ksiazek i dziesiatek artow i dopiero po kilku latach zalapalem (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) No ale to jest jednak małe przegięcie założę się że co najmniej 70% treści zostanie powielona. Przecież OOP jest w gruncie rzeczy bardzo proste i pisanie takiej ilości traktatów na ten temat może tylko całą sprawę skomplikować. W zasadzie jest nawet większe prawdopodobieństwo że tak się właśnie stanie przy 5 artykułach niżby były 2.1. To marudzisz, sam cos napisz Myślałem nad tym ale doszedłem do wniosku że inni mają więcej doświadczenia oraz wiedzy i zrobią to lepiej. Może do następnej edycji się zgłoszę i zrobię porządne porównanie frameworków.Napisałem tamten post bo interesują mnie losy społeczności php.pl, a brak artykułów czy jakiejkolwiek notki na ich temat wskazuje brak zainteresowania drodzy admini. Niestety tak to właśnie odbieram. W końcu nie każdy pomyśli żeby wejść na forum do tego działu i sprawdzić. Mnie w pierwszej chwili też to do głowy nie przyszło. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.10.2025 - 15:04 |