![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 100 Pomógł: 0 Dołączył: 5.06.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Szukam rozwiązania jak właczyć wykonywanie skryptu 24 godziny na dobę. Tak aby wykonywał się cały czas. Z góry dziękuję za odpowiedzi. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 392 Pomógł: 7 Dołączył: 11.05.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiem czy dobrze zrozumiałem temat, który powstał, ale wydawało mi się, że kolega "cichy19" szukał skryptu, który działałby cały czas bez używania crona. Oczywiście co to jest cron z grubsza wiem, więc nie potrzebuje tutaj przyuczenia.
Cytat Jak napisał przedmówca, możesz użyć cron - w uproszczeniu to taki program który może uruchamiać co jakiś czas cokolwiek w systemie, oczywiście musisz mieć możliwość używania crona, nie każdy hosting to daje ;] Wolałbym żebyśmy wrócili do temtau.Cytat Jeżeli chcesz aby chodził on bez przerwy to możesz go odpalić nawet przez przeglądarkę. Po jej zamknięciu będzie nadal krążył po serwerze. Jeżeli chcesz uruchamiać cyklicznie w jakiś porach to, tak jak pisali poprzednicy, użyj crona. Ok, dzięki.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 11.10.2025 - 13:12 |