![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 850 Pomógł: 120 Dołączył: 15.02.2007 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Hydepark to Hydepark:P
Planuje kupić sobie używany samochodzik Matiz. Najgorsze jest to że nie mam do czynienia z samochodami(poza tym że umiem jezdzić) i nie wiem za bardzo jak kupić żeby nie kupić złomu. Mam na oku MATIZ i teraz nie wiem po wyglądzie w środku niby można dowiedzieć sie dużo (bo jeśli wewnątrz jest zadbany to przypuszczalnie o inne elementy tez dbał właściciel). Nie mam kupmla fachowca żeby sie ze mną wybrał i ocenił. Jakieś sugestie może co do oceny takich używanych samochodów?? A jeżeli zabrać by go chciał do warsztatu na przegląd to gdzie?? Czy to jakaś różnica do którego? i ile to kosztuje?? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 850 Pomógł: 120 Dołączył: 15.02.2007 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Cytat jesteś inwalidą ? bo na tylniej szybie jest takie info ;] 1. Tak nie mam dwóch rąk (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/tongue.gif) 2. Jego właścicielem był starszy człowiek Cytat chłopie on był bity w dupsko aż żal... miej nadzieje że lakiernik/blacharz to nie był jakiś paplok i zrobił porządnie (choć po tej klapie to nie spodziewałbym się za wiele), ten przedni błotnik być może ma tylko zaczep zerwany, choć głowy nie dam. możesz się pochwalić ile za takie cudeńko? Muuusisz mnie nerwować:P Dałem 5-tke ma 100 000 na liczniku. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 05:06 |