![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 92 Pomógł: 2 Dołączył: 22.03.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak to przyspieszyć ma ktos jakies pomysly ?
Powód edycji: [erix] przeniosłem
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 92 Pomógł: 2 Dołączył: 22.03.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak mam klucze porobione chodzi mi o sam kod czy moze obiektowo bylo by szybciej ?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
Tak mam klucze porobione chodzi mi o sam kod czy moze obiektowo bylo by szybciej ? Obiektowo z założenia (zawsze?) będzie wolniej. Spróbuj wyeliminować zapytania wywoływane rekurencyjnie bo to pewnie one ci spowalniają. PS: czy ten skrypt ma służyć jako licznik kto jest online? Jeżeli tak to gratuluję pomysłowości... Ten post edytował phpion 23.03.2009, 00:29:05 |
|
|
![]()
|
|
Obiektowo z założenia (zawsze?) będzie wolniej. Spróbuj wyeliminować zapytania wywoływane rekurencyjnie bo to pewnie one ci spowalniają. PS: czy ten skrypt ma służyć jako licznik kto jest online? Jeżeli tak to gratuluję pomysłowości... nie to jest zęby spisać od kiedy do kiedy player był online (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/winksmiley.jpg) licznik ile osób jest online to bym wziol z tabelki online ilsoc wierszy ;s |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 13.10.2025 - 21:27 |