![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 221 Pomógł: 14 Dołączył: 11.03.2009 Skąd: Lubaczów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Korzystajac z TEJ STRONY napisalem cos takiego :
nie do konca jest to dobrze napisane no ale dziala. plik zalogowany1.php :
a to plik check.php:
Jesli jestem zalogowany to powinien mi wczytac plik zalogowany1.php i to mi robi ale tez wywala blad . Dlaczego tak sie dzieje?? moze mi ktos to wytlumaczyc?? bo juz nie wiem co robic i nie rozumiem tego :// to ten blad: "ZOSTALES POMYSLNIE ZALOGOWANY Notice: A session had already been started - ignoring session_start() in D:\_www\rozliczenie\luty\check.php on line 4 nie masz dostępu do tej częci witryny. Zaloguj się;" |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 22 Pomógł: 2 Dołączył: 3.03.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zwykłe edytory, posiadające kodowanie UTF-8 (kodowanie znaków w pliku poczytaj na google, popularne iso-8859-2 i windows-1250 oraz UTF-8) dodają na początku pliku niewidoczne znaki, to znaczy, że nawet jak napiszesz
<?php session_start(); ... i przed <?php nie dasz żadnej spacji i nowej linii to znajdują się tam znaki których nie możesz zobaczyć i które są wysyłane do przeglądarki przed wykonaniem session_start(); Skorzystaj z porady powyżej, zmień kodowanie lub używaj lepszego edytora. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 13.10.2025 - 12:09 |