![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 429 Pomógł: 195 Dołączył: 6.10.2008 Skąd: Kraków/Tomaszów Lubelski Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Miałem skrypt bez bazy, jednak po dodaniu bazy danych musiałem go przerobić, słabo mi to wyszło bo coś nie działa za bardzo, cały czas złe hasło, przerabiałem go jak się da, dorabiałem itd i mam
Nie wiem co jest źle bo nie loguje do bazy... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
wysyłasz post , a chcesz odebrać get //edit, kod bez sensu (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/tongue.gif) podatny na sql injection Ten post edytował Spawnm 20.03.2009, 17:51:09 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 677 Pomógł: 89 Dołączył: 31.08.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wysyłasz post , a chcesz odebrać get A co ma piernik do wiatraka, że tak to ujmę? POST i GET mogą iść jednocześnie i w tym konkretnym przypadku zapewne tak jest. Moim pytaniem jest więc - czy to cały skrypt, czy jego część? Czy jest w nim w ogóle połączenie się z bazą danych? Jaki konkretnie błąd zwraca skrypt? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 13.10.2025 - 11:09 |